ADANA / YÜREĞİR - İsmail Sefa Özler Ortaokulu

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımız

23 Nisan için adana geneli koro yarışmasında derece aldık.

Kas

Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimizi at çiftliğine götürerek farklı bir deneyim yaşamalarını sağladık. İlk defa ata dokunan ve binen öğrencilerimiz bu deneyimden çok memnun kaldılar.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı coşkuyla kutladık.

May

2022-2023 Eğitim öğretim yılı İSO Yıldızlar Voleybol turnuvasında şampiyon olan 8-C sınıfı Voleybol takımına madalyaları okul müdürümüz Medine KODAL ve müdür yardımcımız Erhan AYANOĞLU tarafından verildi.

May

2022-2023 Eğitim öğretim yılı okul turnuvamızda şampiyon olan 8-E sınıfı futbol takımının başarısı kutlanarak madalyaları okul müdür yardımcımız Erhan AYANOĞLU tarafından verildi.

May

Okulumuz öğrencilerine Adana Çocuk Trafik Eğitim Parkında polislerimiz tarafından uygulamalı olarak eğitim verildi. Emeği geçen öğretmen ve emniyet mensuplarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin ERASMUS projesi kapsamında yapılan yurtdışı ziyaretleri

Yaşasın CUMHURİYET

Kas

Okulumuz öğretmenlerinin gerçekleştirmiş olduğu şehit aileleri ziyaretinden kareler.